Ebook Percuma Sudah Dilancarkan.. :)

Apa khabar pembaca semua, terima kasih kerana melawati blog ini di samping blog utama saya di http://blog.smartusaha.com. Blog ini khusus mengenai blogging dan blog smartusaha.com lebih umum skopnya mengenai perniagaan internet.

Baiklah, seperti yang dijanjikan beberapa hari lepas, kini anda sudah boleh mendownload ebook percuma yang telah saya janjikan. Jika anda sudah mendaftar newsletter smartusaha, maka sila semak emel anda yang mana saya telah menghantar link untuk mendownload ebook ini. Dan jika anda belum mendaftar, sila daftar sekarang di http://smartusaha.com/news dan anda akan mendapat emel untuk men-download.

Sekian dahulu kali ini dan jika anda ingin memberikan sebarang komen, usah segan dan silu. Gunakan fungsi komen di bahagian ini.

Wassalam, jumpa lagi.

P/S: Jika anda belum lagi membaca post saya di blog utama, sila ke link berikut:

http://blog.smartusaha.com/

Last 5 posts by bstepsteam

6 thoughts on “Ebook Percuma Sudah Dilancarkan.. :)

 1. azimah says:

  alhamdullillah kerana infomasi zul mengenai ebook. serba sedikit saya tahu mengenai bagaimana untuk submit laman web atau blog ke direktori. Masih banyak lagi yang saya tak tahu dan saya mahu belajar dari zul. Cuma untuk peraktikkan apa yang diajar mengambil masa. terima kasih bebanyak.

 2. says:

  Assalamualaikum, terima kasih atas ebook ini… Mudah-mudahan dengan ebook ini dilema saya sama ada ingin mendirikan web statik atau blog akan terjawab….
  :)

 3. jutawan says:

  Assalamualaikum…

  satu pencapaian yang agak bagus bagi anak muda malaysia.. saya ingin mencontohi anda dalam bakat dan juga kerja keras anda.. anda memang seorang yang rajin dan berintelek.. dan kepakaran anda bukan untuk anda seorang tetapi untuk semua..
  walaupun ramai kawan2 saya yang sepakar dalam bidang komputer..mereka mengatakan..
  “ilmu akhirat memang wajib dikongsi tetapi ilmu dunia, biarlah menjadi seperti resepi makanan”..

  terima kasih kepada saudara zul@smartzul..
  satu nama yang baik.. dan kesemua email yang sampai dari smartzul, tidak saya delete akan dijadikan panduan sepanjang hayat saya…

  terima kasih…

  wassalam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spam Protection by WP-SpamFree